+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Supreme Security Systems

Pakketdiefstal of portiekpiraterij, zoals het soms wordt genoemd, is met de opkomst van het online winkelen steeds populairder geworden. Zozeer zelfs dat ongeveer 30% van de online shoppers aangeeft een pakket te hebben gestolen van buiten hun huis. Hoewel er veel bronnen zijn die oplossingen bieden, zoals het laten bezorgen van pakketten op uw werkplek of het vereisen van een handtekening voor het afleveren van pakketten, voegen de meeste van deze oplossingen wat ongemak toe aan uw leveringsproces. Gelukkig hebben we een paar oplossingen die u kunnen helpen om uw pakketten (en de rest van uw huis) veilig en gezond te houden. Kijk hieronder voor onze aanbevelingen.

1. 1. CCTV-bewakingssysteem
Het hoeft niet te verbazen dat het hebben van een surveillancesysteem een fantastische manier is om portretpiraten af te schrikken. In de loop der jaren zijn er talrijke studies en onderzoeken gepubliceerd met ex-gedetineerde interviews, en het lijkt nu algemeen bekend te zijn dat zichtbare camera’s een groot afschrikmiddel zijn voor aspirant-inbrekers. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat portiekpiraten die op zoek zijn om een snelle buck off van uw pakketten te maken op dezelfde manier voelen. Als u camera’s op uw veranda, aan de voorkant van uw huis of bij uw garage heeft staan, is de kans groot dat u een goede kijk krijgt op iedereen die probeert uw pakketten te stelen. Dit zorgt er niet voor dat een pakketdiefstal je leveringen niet steelt, maar met beelden van de dief heeft de politie een goede kans om de dader te pakken te krijgen. En niet te vergeten, de camera’s zelf zouden meer dan genoeg moeten zijn om pakjesdieven naar makkelijkere doelwitten te sturen.

2. 2. De video-intercom
Hoewel een surveillancesysteem een fantastisch middel is om diefstal te ontmoedigen, zoekt u misschien iets meer…hands on. Als dat het geval is, wilt u misschien kijken of u een videodeurbel kunt krijgen. Een typisch systeem wordt geleverd met 4 hoofdonderdelen: een bewegingsmelder, een camera, een tweewegs audiocommunicatieapparaat en een mobiele toepassing. Deze apparaten werken perfect samen om u te helpen bij het opsporen en afschrikken van eventuele pakketdieven. Hoe?

Ten eerste detecteert uw bewegingsmelder de aanwezigheid van iemand op uw veranda. Ten tweede brengt uw mobiele applicatie u op de hoogte van deze aanwezigheid. Ten derde laat uw videocamera u via uw mobiele applicatie zien wie er op uw porch staat en wat ze doen. Ten vierde kunt u met behulp van het tweerichtingscommunicatieapparaat via uw mobiele applicatie met de persoon op uw porch praten. De video hieronder laat een perfect voorbeeld zien van hoe dit pakketdieven volledig kan uitschakelen.

 

3. 3. Slimme sloten
Tot nu toe hebben we twee fantastische opties bekeken om pakketdieven af te schrikken en te vangen, maar geen van beide oplossingen garandeert eigenlijk dat uw pakket niet gestolen wordt. Ondanks het feit dat ze op camera worden betrapt en iemand hen laat weten dat ze op heterdaad zijn betrapt, kunnen sommige portretpiraten er toch voor kiezen om met uw pakketje weg te lopen. Slimme sloten geven je echter de mogelijkheid om die keuze uit de handen van de pakketjesdief te nemen. In tegenstelling tot standaard sloten, die alleen persoonlijk met een sleutel kunnen worden ontgrendeld, kunt u met slimme sloten uw deuren op afstand ontgrendelen.

Als u comfortabel bent met uw servicedrager, kunt u met slimme sloten uw deur ontgrendelen als er een bezorger bij u thuis komt. Zij kunnen dan uw voordeur openen, het pakketje voorzichtig naar binnen plaatsen en de deur achter hen sluiten (in de veronderstelling dat er geen juridische details zijn die hen verhinderen dit te doen). Natuurlijk kunt u een video-deurbelsysteem installeren zodat u precies kunt zien wanneer ze aankomen en vertrekken, maar de functionaliteit van deze tool brengt iets dat niet kan worden beloofd door veel andere diensten, de volledige zekerheid dat uw pakketten veilig zijn.

Voorkom Pakketdieven en maak van uw huis een veiligere plek
Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor pakketdiefstal en alleen pakketdiefstal. Deze beveiligingsoplossingen zijn misschien niet voor u. Maar als u geïnteresseerd bent in het veiliger maken van uw huis in het algemeen, kunnen we deze tools niet genoeg aanbevelen. Alle drie kunnen ze u helpen om uw huis en familie te beschermen en u tegelijkertijd de gemoedsrust te bieden waar u naar verlangt. Als u geïnteresseerd bent in een van deze tools en meer wilt weten over het installeren ervan bij u thuis, voel u dan vrij om ons hier te bereiken. We willen graag met u praten!


 Aanbevolen Partners

Camerabewaking kopen

Camerabewaking is er in veel verschillende soorten. Zo kun je beveiligingscamera´s installeren en kun je de beelden via de computer.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Camerabeveiliging installeren

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be